Inn at the Falls

Güney Ontario, Bracebridge
Inn at the Falls Genel
Inn at the Falls Genel
Inn at the Falls Öne Çıkan Resim
Inn at the Falls Dış Mekan
Inn at the Falls Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Inn at the Falls
8 Mahaffy Court Güney Ontario, Bracebridge

Inn at the Falls konaklamanızda Bracebridge merkezinde, South Muskoka Curling and Golf Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Muskoka Brewery ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Santa's Village ile 5,9 km (3,6 mi) ve Muskoka Gölü ile 6,9 km (4,3 mi) mesafede.

Yemek servisi için Basilico ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili küçük otelde misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve kütüphane vardır. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (No View, No Balcony)
Family
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Partial View, No Balcony)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Muskoka River View, Has Balcony)
Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Muskoka River View, Has Balcony)
Superior
Superior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Signature
Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Muskoka River View, Has Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x