initial by balladins Blois

Chateaux De La Loire, Blois
initial by balladins Blois Öne Çıkan Resim
initial by balladins Blois Dış Mekan
initial by balladins Blois Dış Mekan
initial by balladins Blois Dış Mekan
initial by balladins Blois Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
initial by balladins Blois
7 rue des Onze Arpents Chateaux De La Loire, Blois

Blois bölgesindeki initial by balladins Blois konaklamanızda, Loire Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Polyclinique de Blois ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chambord Şatosu ile 11,8 mi (18,9 km) ve Le Carroir ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Blois bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 377 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x