Ingwe Place Guest House

Bulawayo
Ingwe Place Guest House Öne Çıkan Resim
Ingwe Place Guest House Dış Mekan
Ingwe Place Guest House Dış Mekan
Ingwe Place Guest House İç Mekan
Ingwe Place Guest House Kahvaltı
Image More +5 fotoğraf
Ingwe Place Guest House
25a Kingfisher Road.Burnside , Bulawayo

Bulawayo bölgesindeki Ingwe Place Guest House misafirlere banliyöde, The Nesbitt Castle ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Zimbabve Uluslararası Ticaret Fuarı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Hillside Dams Conservation ile 2,6 mi (4,3 km) ve Matobo National Park ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7 ve 9.3 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Bulawayo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1033 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x