Infinity Nest

Gurugram
Infinity Nest Öne Çıkan Resim
Infinity Nest Dış Mekan
Infinity Nest İç Mekan
Infinity Nest İç Mekan
Infinity Nest Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Infinity Nest
C1-2761, adjoint to Paras Hospital Sushant Lok 1 , Gurugram

Gurugram bölgesindeki Infinity Nest konaklamanızda, DLF Park Place ve Golf Course Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon DLF Cyber City ile 5,1 mi (8,2 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9,7 mi (15,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca lobide şömine ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gurugram bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x