Infiniti Hotel & Spa

Indore
Infiniti Hotel & Spa Genel
Infiniti Hotel & Spa Genel
Infiniti Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Infiniti Hotel & Spa Dış Mekan
Infiniti Hotel & Spa Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Infiniti Hotel & Spa
1C/CA, Scheme No.94 Ring Road , Indore

Indore bölgesindeki Infiniti Hotel & Spa konaklamanızda Bombay Hastanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nehru Centre ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Indore Museum ile 1,5 mi (2,4 km) ve Brilliant Kongre Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Room
Club İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x