Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA

Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası
Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA Genel
Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA Genel
Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA Genel
Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA Genel
Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA Genel
Image More +64 fotoğraf
Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA
Jln. Jungut Batu 56, Klungkung Nusa Lembongan Island Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası

Indiana Kenanga Boutique Hotel & SPA konaklamanızda Lembongan Adası bölgesinde, Blue Corner ile 0,7 km (0,4 mi) ve Sarı Köprü ile 3,9 km (2,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Şeytanın Gözyaşı ile 4,9 km ve Goa Lawah Tapınağı ile 33,3 km mesafede.

Ylang Ylang yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x