Inderlok Hotel

Kuzey Himalaya, Dehradun
Inderlok Hotel Öne Çıkan Resim
Inderlok Hotel Dış Mekan
Inderlok Hotel Oda Düzeni
Inderlok Hotel Oda Düzeni
Inderlok Hotel Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Inderlok Hotel
29 Rajpur Road Kuzey Himalaya, Dehradun

Inderlok Hotel konaklamanızda Dehradun bölgesinde, Saat Kulesi ile 1,2 km (0,7 mi) ve Tapkeshwar Temple ile 6,2 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Wadia Institute of Himalayan Geology ile 6,6 km (4,1 mil) ve Robber's Cave ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 44 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Presidential Süit, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x