INCITY hotel

Lobnya
INCITY hotel Öne Çıkan Resim
INCITY hotel Dış Mekan
INCITY hotel Kahvaltı
INCITY hotel Banyo Tipleri
INCITY hotel Banyo Özellikleri
Image More +23 fotoğraf
INCITY hotel
Zheleznodorozhnaya 14A , Lobnya

INCITY hotel konaklamanızda Lobnya bölgesinde, Oyuncak Bebekler ve Halk Tiyatrosu ve İlahi Mesih Tapınağı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Lobnya Tarih Müzesi ile 2,6 km (1,6 mil) ve Chamber Stage, Lobnya Drama Theater ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 56 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x