Ince Kara Apart Hotel

Çeşme, İzmir
Ince Kara Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Ince Kara Apart Hotel Dış Mekan
Ince Kara Apart Hotel Oda Düzeni
Ince Kara Apart Hotel Oda Düzeni
Ince Kara Apart Hotel Banyo Tipleri
Image More +16 fotoğraf
Ince Kara Apart Hotel
13074 Sok no10 Çeşme, İzmir

Çeşme Alaçatı’da bulunan İnce Kara Apart Hotel, oldukça modern bir mimari anlayışın izlerini taşıyor. Taş duvarlarla döşenmiş olan otelde konakladığınız şanslı zamanlarda Alaçatı Çarşısı’na ve Alaçatı Marina’ya 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde oluyorsunuz. Çeşme’nin ünlü Ilıca Halk Plajı’na yarım saatlik bir yürüyüş ile ulaşabiliyorsunuz. Merkezi konumu dolayısıyla popüler restoran, kafe, alışveriş merkezi ve çarşıdan da uzaklaşmıyorsunuz.

İnce Kara Apart Hotel’deki 35 metrekarelik odalar; yatak odası, mutfak ve banyo gibi temel bölümlerden oluşuyor. Geniş ve görece ferah olan odaların her biri şehir manzarasını geniş bir perspektiften görüyor. Otelin dairelerinde yer alan balkonlar, bu manzarayı izlemek adına en ideal yerler arasında dikkat çekiyor. Misafirlerin ihtiyaçlarına göre buzdolabı, elektrikli su ısıtıcı, yemek masası, televizyon, klima, çamaşır makinesi, havlu, saç kurutma makinesi ve ücretsiz duş malzemeleri, eksiksiz bir şekilde kendine yer buluyor. Aynı zamanda ücretsiz kablosuz internete de burada konakladığınız süre boyunca kesintisiz şekilde ulaşabiliyorsunuz.

İnce Kara Apart Hotel’de kaldığınız süre içerisinde bizzat kendi mutfağınızda yemeklerinizi pişirebilirsiniz. Bunun için tüm mutfak malzemeleri donanımlı bir şekilde konuklara sağlanıyor.

İnce Kara Apart Hotel, araç ile gelen misafirler için ücretsiz bir otopark hizmeti sunuyor. Günlük yapacağınız geziler için günün her saati açık olan resepsiyondan yardım alabiliyorsunuz. Konakalama boyunca dairenize arzu ederseniz ücretsiz bir biçimde ilave yatak talep edebilirsiniz. 2 yaşına kadar olan bebekler ve 6 yaşına kadar olan bir çocuk, İnce Kara Apart Hotel’de ücretsiz konaklayabiliyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x