inCanto

Western Sicily, Albergheria
inCanto Öne Çıkan Resim
inCanto İç Mekan
inCanto İç Mekan
inCanto İç Mekan
inCanto İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
inCanto
Vicolo Marotta 5 Western Sicily, Albergheria

InCanto misafirlere Palermo merkezinde, Via Vittorio Emanuele ve Quattro Canti yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palermo Limanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Mondello Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x