In Mountain

Madeira Adası, Canico
In Mountain Genel
In Mountain Genel
In Mountain Genel
In Mountain Öne Çıkan Resim
In Mountain Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
In Mountain
Caminho do Telegrafo, 17 Madeira Adası, Canico

In Mountain konaklamanızda Santa Cruz bölgesinde, Santa Cruz Plajı ile 8,8 km (5,5 mi) ve Madeira Botanik Bahçesi ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu kır evi Funchal Çiftçi Pazarı ile 11,8 km (7,3 mi) ve CR7 Müzesi ile 17,8 km (11,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada mikrodalga fırın ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Santa Cruz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 750 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Daire, Birden Çok Yatak, Mutfak, Havuz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şömine, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı, Yamaçta
Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Yamaçta
Family
Family Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Dağ Yamacı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Bungalov
Room
Panoramic Bungalov, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x