Impressive Premium Punta Cana

Doğu Sahili, El Cortecito
Impressive Premium Punta Cana Genel
Impressive Premium Punta Cana Genel
Impressive Premium Punta Cana Genel
Impressive Premium Punta Cana Genel
Impressive Premium Punta Cana Genel
Image More +149 fotoğraf
Impressive Premium Punta Cana
Avenida Alemania Doğu Sahili, El Cortecito

Punta Cana bölgesindeki Impressive Premium Punta Cana konaklamanızda, Bavaro Plajı ve Aromas Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Arena Gorda Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Cana Koyunda Hard Rock Golf Club ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan 9 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan 9 bar/dinlenme salonu, 3 plaj barı ve 2 havuz barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 257 klimalı oda iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite Premium Tropical View (1 Adult)
Junior
Junior Suite Premium Tropical View (2 Adults)
Junior
Junior Suite Premium Tropical View (2 Adults+1 Child)
Junior
Junior Suite Premium Tropical View (2 Adults+2 Child)
Junior
Junior Suite Premium Tropical View (3 Adults)
Junior
Junior Suite Premium Ocean Front with Jacuzzi (2 Adults)
Junior
Junior Suite Premium Ocean View with Jacuzzi (2 Adults+1 Child)
Junior
Junior Suite Premium Ocean Front with Jacuzzi (2 Adults+2 Child)
Junior
Junior Suite Premium Ocean Front With Jacuzzi (3 Adults)
Junior
Junior Suite Premium Ocean View with Jacuzzi (2 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x