Impiana Resort Patong

Güney Tayland, Patong
Impiana Resort Patong Genel
Impiana Resort Patong Genel
Impiana Resort Patong Genel
Impiana Resort Patong Genel
Impiana Resort Patong Genel
Image More +186 fotoğraf
Impiana Resort Patong
41 Thaweewongse Rd Patong Beach Güney Tayland, Patong

Impiana Resort Patong misafirlere Patong bölgesinde, plajda, Patong Plajı yakınında ve Bangla Sokağı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Karon Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Kamala Plajı ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Sala Bua Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

71 odada DVD oynatıcı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Suite
Suite (Impiana Suite)
Royal
Royal Villa
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x