Impiana Private Villas Kata Noi

Güney Tayland, Karon
Impiana Private Villas Kata Noi Genel
Impiana Private Villas Kata Noi Öne Çıkan Resim
Impiana Private Villas Kata Noi Dış Mekan
Impiana Private Villas Kata Noi Dış Mekan
Impiana Private Villas Kata Noi Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Impiana Private Villas Kata Noi
10 Kata Noi Road Moo2 Muang Güney Tayland, Karon

Impiana Private Villas Kata Noi misafirlere Karon bölgesinde, körfez yakınında, Kata Noi Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kata Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Karon Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Patong Plajı ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Impiana
Impiana Private Villa
Garden
Garden Private Pool Villa
Family
Family Private Pool Villa- 2 Bedroom
Deluxe
Deluxe Private Pool Suite
Room
Royal villa- 2 Bedroom
Room
Grand Private Pool Suite
Room
Honeymoon Private Pool Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x