Imperial Hotel Noida

Noida
Imperial Hotel Noida Genel
Imperial Hotel Noida Öne Çıkan Resim
Imperial Hotel Noida Dış Mekan
Imperial Hotel Noida Kahvaltı
Imperial Hotel Noida Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Imperial Hotel Noida
Bs-59 , Sector 70 Noida Near By Casa Meera Hotel , Noida

Imperial Hotel Noida konaklamanızda Noida bölgesinde, Noida Film City ile 9,4 km (5,8 mi) ve Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 16,3 km (10,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Lajpat Nagar Merkez Çarşısı ile 18,2 km (11,3 mil) ve Nizamuddin Dargah ile 20,3 km (12,6 mil) mesafede.

Le Cafe, Imperial Hotel Noida misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 30 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x