Imperial

İtalya Gölleri, Italian Alps
Imperial Genel
Imperial Öne Çıkan Resim
Imperial Dış Mekan
Imperial Dış Mekan
Imperial Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Imperial
Via Giovanni Pascoli 5 İtalya Gölleri, Italian Alps

Garda bölgesindeki Imperial misafirlere göl üzerinde, Al Corno Plajı ve Rocca del Garda Vahşi Yaşam Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Gardaland ile 9,4 mi (15,1 km) ve Scaliger Kalesi ile 23,7 mi (38,1 km) mesafede.

Restoranda Imperial misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

51 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x