Imperia Hotel & Suites Boucherville

South Shore, Boucherville
Imperia Hotel & Suites Boucherville Genel
Imperia Hotel & Suites Boucherville Genel
Imperia Hotel & Suites Boucherville Genel
Imperia Hotel & Suites Boucherville Genel
Imperia Hotel & Suites Boucherville Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Imperia Hotel & Suites Boucherville
1550 Boulevard de Montarville South Shore, Boucherville

Boucherville bölgesindeki Imperia Hotel & Suites Boucherville misafirlere Montreal Biodome ve Olimpiyat Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Montreal Botanik Bahçesi ile 15,3 km (9,5 mil) ve La Ronde Six Flags ile 16 km (9,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Çatı Katı (Loft), 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x