Impala Ecolodge

Kisumu
Impala Ecolodge Genel
Impala Ecolodge Genel
Impala Ecolodge Genel
Impala Ecolodge Öne Çıkan Resim
Impala Ecolodge Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Impala Ecolodge
Impala Park Wildlife Sanctuary Harambee Road , Kisumu

Kisumu bölgesindeki Impala Ecolodge konaklamanızda, Kisumu Impala Sanctuary ve Dunga Bay ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Victoria Gölü ile 0,9 mi (1,4 km) ve Hippo Point ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x