Imerex Plaza Hotel

Central Philippines Region, Angeles City
Imerex Plaza Hotel Genel
Imerex Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Imerex Plaza Hotel Dış Mekan
Imerex Plaza Hotel Dış Mekan
Imerex Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Imerex Plaza Hotel
Miranda St. Sto. Rosario Central Philippines Region, Angeles City

Angeles City bölgesindeki Imerex Plaza Hotel konaklamanızda, Santo Rosario Kilisesi ve Holy Angel Üniversitesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yürüyüş Yolu ile 2,5 mi (4 km) ve Clark Freeport Zone ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Bel Posto misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Oda
Business
Business Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x