Imani Suites

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Imani Suites Genel
Imani Suites Genel
Imani Suites Öne Çıkan Resim
Imani Suites Dış Mekan
Imani Suites Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Imani Suites
Jl. Petitenget No. 99X Lesser Sunda Islands, Petitenget

Imani Suites misafirlere Seminyak merkezinde, TAKSU Bali Galerisi ve Seminyak Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Legian Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kuta Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Orta Doğu mutfağı seven misafirler için Aldiwan ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Penthouse)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x