Imani Radio & TV Ministries

Trans-nzoia, Kitale
Imani Radio & TV Ministries Genel
Imani Radio & TV Ministries Genel
Imani Radio & TV Ministries Öne Çıkan Resim
Imani Radio & TV Ministries Dış Mekan
Imani Radio & TV Ministries Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Imani Radio & TV Ministries
Kitale - Webuye Rd Opposite St. Josephs Boys High School Trans-nzoia, Kitale

Kitale bölgesindeki Imani Radio & TV Ministries konaklamanızda, Kitale Golf Club ve Kitale Gösteri Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Treasures of Africa Müzesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Imani yemek servisi için ideal, bu pansiyonda toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x