Iman's Hotel Boundiali

Boundiali
Iman's Hotel Boundiali Dış Mekan
Iman's Hotel Boundiali Dış Mekan
Iman's Hotel Boundiali Dış Mekan
Iman's Hotel Boundiali Dış Mekan
Iman's Hotel Boundiali Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Iman's Hotel Boundiali
Boundiali , Boundiali

Iman's Hotel Boundiali, Boundiali bölgesindedir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

x