Imagine Villa Hotel

Güney Sri Lanka Sahili, Kamburugamuwa
Imagine Villa Hotel Genel
Imagine Villa Hotel Öne Çıkan Resim
Imagine Villa Hotel Dış Mekan
Imagine Villa Hotel Dış Mekan
Imagine Villa Hotel Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Imagine Villa Hotel
234, Ekanaykawatta Güney Sri Lanka Sahili, Kamburugamuwa

Imagine Villa Hotel misafirlere Kamburugamuwa bölgesinde, plajda, Weherahena Buddhist Temple ve Madiha Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirissa Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve Polhena Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x