Illu B&B

Victoria Adası
Illu B&B İç Mekan
Illu B&B İç Mekan
Illu B&B Banyo Tipleri
Illu B&B Banyo Tipleri
Illu B&B Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Illu B&B
12 Mitik St , Victoria Adası

Cambridge Bay bölgesindeki Illu B&B konaklamanızda, Arctic Coast Turizm Danışma Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kanada Yüksek Arktik Araştırma İstasyonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Maud Gemi Enkazı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Tarihi Taş Kilise ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Koy Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

x