Il Volto Del Lago Rooms and Apartments

Valtenesi, San Felice del Benaco
Il Volto Del Lago Rooms and Apartments Genel
Il Volto Del Lago Rooms and Apartments Genel
Il Volto Del Lago Rooms and Apartments Öne Çıkan Resim
Il Volto Del Lago Rooms and Apartments Dış Mekan
Il Volto Del Lago Rooms and Apartments Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
Il Volto Del Lago Rooms and Apartments
via Mazzini 3 Valtenesi, San Felice del Benaco

San Felice del Benaco bölgesindeki Il Volto Del Lago Rooms and Apartments misafirlere tarihi bölgede, Madonna del Carmine Kilisesi ve San Felice Tarım Kooperatifi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gardaland ile 22,8 mi (36,6 km) ve Scaliger Kalesi ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Stüdyo, Özel Banyo
Room
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (External)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x