il Sogno di Partenope

Napoli
il Sogno di Partenope Öne Çıkan Resim
il Sogno di Partenope Dış Mekan
il Sogno di Partenope Dış Mekan
il Sogno di Partenope Oda Manzaraları
il Sogno di Partenope Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
il Sogno di Partenope
Via Nuova Poggioreale 60 , Napoli

Il Sogno di Partenope Napoli merkezinde, Centro Direzionale ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Napoli Mahkemesi ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 5,3 km (3,3 mil) ve Galleria Umberto ile 6,4 km (4 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 11.00, hafta sonu 10.00 ve 11.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Dağ Yamacı
Room
Luxury Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Dağ Yamacı
Room
Executive Oda, Özel Banyo, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x