Il Reticolo

Salerno Körfezi, Salerno
Il Reticolo Öne Çıkan Resim
Il Reticolo Dış Mekan
Il Reticolo Dış Mekan
Il Reticolo İç Mekan
Il Reticolo İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Il Reticolo
Via Giovanni Angelo Papio 14 Salerno Körfezi, Salerno

Il Reticolo konaklamanızda Salerno merkezinde, Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Salerno Limanı ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Maiori Plajı ile 18,8 km (11,7 mil) ve Atrani Plajı ile 23,8 km (14,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x