Il Leone Blu - Bed & Breakfast

Doğu Sicilya, Katanya
Il Leone Blu - Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Il Leone Blu - Bed & Breakfast Dış Mekan
Il Leone Blu - Bed & Breakfast İç Mekan
Il Leone Blu - Bed & Breakfast İç Mekan
Il Leone Blu - Bed & Breakfast İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
Il Leone Blu - Bed & Breakfast
Via Castello Ursino, 38 Doğu Sicilya, Katanya

Il Leone Blu - Bed & Breakfast konaklamanızda Katanya merkezinde, Catania Balık Pazarı ve Ursino Kalesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 1 km (0,6 mil) ve Catania Katedrali ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x