Il Giardino di Valentina

Escolca
Il Giardino di Valentina Öne Çıkan Resim
Il Giardino di Valentina Dış Mekan
Il Giardino di Valentina Dış Mekan
Il Giardino di Valentina Dış Mekan
Il Giardino di Valentina Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Il Giardino di Valentina
via Vitt. Emanuele, 97 , Escolca

Escolca bölgesindeki Il Giardino di Valentina misafirlere kırsal bölgede, Santa Vittoria Arkeoloji Alanı ve Bakır ve Tekstil Sanatı Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu konak otel Is Barrocus Dam ile 6,3 mi (10,1 km) ve Casa Zapata Müzesi ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili konak otelde misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Özel Banyo (External)
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x