Il Giardino delle Jacaranda

Taranto
Il Giardino delle Jacaranda Öne Çıkan Resim
Il Giardino delle Jacaranda Dış Mekan
Il Giardino delle Jacaranda İç Mekan
Il Giardino delle Jacaranda Kahvaltı
Il Giardino delle Jacaranda Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Il Giardino delle Jacaranda
Via G. Ruggiero, 5 , Taranto

Taranto bölgesindeki Il Giardino delle Jacaranda misafirlere deniz kıyısında, Spiaggia di Porto Franco ve Porto Pirrone Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Yeni Katedral ile 6,9 km (4,3 mi) ve Taranto Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 11,3 km (7 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Park Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x