IL Giardino Dell'Arte - Guest House

Capri Adası, Anacapri
IL Giardino Dell'Arte - Guest House Öne Çıkan Resim
IL Giardino Dell'Arte - Guest House Dış Mekan
IL Giardino Dell'Arte - Guest House Dış Mekan
IL Giardino Dell'Arte - Guest House Dış Mekan
IL Giardino Dell'Arte - Guest House Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
IL Giardino Dell'Arte - Guest House
Traversa la Vigna 32 Capri Adası, Anacapri

IL Giardino Dell'Arte - Guest House konaklamanızda Anacapri merkezinde, Villa San Michele ve Blue Grotto 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu konak otel Napoli Körfezi ile 3,8 km (2,3 mi) ve Faro di Punta Carena ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x