Il Fienile di Assisi

Apennine Mountains, Castelnuovo
Il Fienile di Assisi Genel
Il Fienile di Assisi Öne Çıkan Resim
Il Fienile di Assisi Dış Mekan
Il Fienile di Assisi Dış Mekan
Il Fienile di Assisi Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Il Fienile di Assisi
Via della Madonnina, 3 Santa Maria degli Angeli Apennine Mountains, Castelnuovo

Assisi bölgesindeki Il Fienile di Assisi misafirlere kırsal bölgede, St. Mary of the Angels Bazilikası ve San Damiano ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çiftlik oteli Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 5,8 km (3,6 mil) ve Minerva Roma Tapınağı ile 7,9 km (4,9 mil) mesafede.

Çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x