Il Castello di San Sergio

Cilento (bölge), Centola
Il Castello di San Sergio Öne Çıkan Resim
Il Castello di San Sergio Dış Mekan
Il Castello di San Sergio Dış Mekan
Il Castello di San Sergio Oda Düzeni
Il Castello di San Sergio Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Il Castello di San Sergio
Via San Sergio Cilento (bölge), Centola

Il Castello di San Sergio konaklamanızda Centola bölgesinde, Ficocella Plajı ile 7,3 km (4,6 mi) ve Palinuro Doğal Kemeri ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Palinuro Mağaraları ile 10,4 km (6,5 mi) ve Troncone Plajı ile 11,7 km (7,3 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x