Il Campanile B&B

Doğu Sicilya, Vizzini
Il Campanile B&B Genel
Il Campanile B&B Genel
Il Campanile B&B Genel
Il Campanile B&B Genel
Il Campanile B&B Öne Çıkan Resim
Image More +49 fotoğraf
Il Campanile B&B
Piazza S.Maria Di Gesù 1 Doğu Sicilya, Vizzini

Il Campanile B&B misafirlere Vizzini merkezinde, Hayali Verghiano Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cunziria Hayalet Kenti ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Crucifix Kilisesi ile 4,6 mi (7,3 km) ve Santapau Kalesi ile 4,9 mi (8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x