Ikoi no Mura Noto Hanto

Hokuriku, Abuya
Ikoi no Mura Noto Hanto Genel
Ikoi no Mura Noto Hanto Öne Çıkan Resim
Ikoi no Mura Noto Hanto Dış Mekan
Ikoi no Mura Noto Hanto Dış Mekan
Ikoi no Mura Noto Hanto Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ikoi no Mura Noto Hanto
18-1 Uwano, Hakuigun Hokuriku, Abuya

Shika bölgesindeki Ikoi no Mura Noto Hanto konaklamanızda, Noto Yarımadası yakınında ve Noto Golf Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Notohanto Quasi-National Park ile 1,4 mi (2,2 km) ve Taira Family Garden ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna, karaoke ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x