Iguatemi Business & Flat by Avectur

Salvador
Iguatemi Business & Flat by Avectur Genel
Iguatemi Business & Flat by Avectur Genel
Iguatemi Business & Flat by Avectur Genel
Iguatemi Business & Flat by Avectur Genel
Iguatemi Business & Flat by Avectur Öne Çıkan Resim
Image More +72 fotoğraf
Iguatemi Business & Flat by Avectur
Rua da Alfazema, 761 Caminho das Árvores , Salvador

Iguatemi Business & Flat by Avectur misafirlere Salvador (Caminho das Arvores) bölgesinde, Iguatemi Alışveriş Merkezi yakınında ve Itaigara Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Farol da Barra Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Flamengo Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Iguatemi Business & Flat by Avectur misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 157 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x