Iguana Surf Camp

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo
Iguana Surf Camp Genel
Iguana Surf Camp Genel
Iguana Surf Camp Genel
Iguana Surf Camp Öne Çıkan Resim
Iguana Surf Camp Kahvaltı
Image More +8 fotoğraf
Iguana Surf Camp
100 mts Norte del Hotel Tamarindo Diria Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo

Iguana Surf Camp misafirlere Tamarindo bölgesinde, plaj yakınında, Tamarindo Plajı ve Nicoya Yarımadası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Flamingo Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) ve Hacienda Pinilla Golf Sahası ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Restoranda Iguana Surf Camp misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için çamaşırhane, asansör ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır (Deluxe)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (5 night surf package & more)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x