iFicu

Katanya
iFicu Öne Çıkan Resim
iFicu İç Mekan
iFicu İç Mekan
iFicu Kahvaltı
iFicu Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
iFicu
Via Pidatella 249 , Katanya

Katanya (Picanello-Ognina-Barriera-Canalicchio) bölgesindeki iFicu misafirlere San Giovanni Limanı ve Malavoglia Çeşmesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Etna Dağı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

IFicu misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (External)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x