Ienarts Museum

Sanyi
Ienarts Museum Öne Çıkan Resim
Ienarts Museum Dış Mekanlar
Ienarts Museum
No. 12, Longteng Village , Sanyi

Sanyi bölgesindeki Ienarts Museum misafirlere tarihi bölgede, Lonsheng Çökmüş Köprüsü ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Sanyi Ahşap Heykel Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Huataoyao Botanik Bahçesi ile 11,2 km (6,9 mil) ve Miaoli Hakka Kültür Parkı ile 14,9 km (9,3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca otelde alışveriş, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Sanyi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 1776 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x