Idlers' Rest Beach Hotel

Cornwall County, Black River
Idlers' Rest Beach Hotel Genel
Idlers' Rest Beach Hotel Genel
Idlers' Rest Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Idlers' Rest Beach Hotel Dış Mekan
Idlers' Rest Beach Hotel Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Idlers' Rest Beach Hotel
Parottee Road, A2 Cornwall County, Black River

Black River bölgesindeki Idlers' Rest Beach Hotel misafirlere deniz kıyısında, Jamaica Plajları ve Black River Heritage Buildings 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel High Street ile 1,3 mi (2 km) ve Parrotee Pond Mangroves ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için The Sago ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Black River bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 100 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x