Ideal Mahkota Apartment

Malezya Yarımadası, Malacca
Ideal Mahkota Apartment Öne Çıkan Resim
Ideal Mahkota Apartment Dış Mekan
Ideal Mahkota Apartment İç Mekan
Ideal Mahkota Apartment İç Mekan
Ideal Mahkota Apartment Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
Ideal Mahkota Apartment
Jalan Syed Abdul Aziz Wing 8 Malezya Yarımadası, Malacca

Malakka Şehri bölgesindeki Ideal Mahkota Apartment misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, A Famosa ve Malakka Sultanlık Sarayı Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kırmızı Meydan ile 2,6 km (1,6 mil) ve Christ Church ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x