Ideal BnB

Saint-Paul-de-Vence
Ideal BnB Öne Çıkan Resim
Ideal BnB Dış Mekan
Ideal BnB Yerinde Yemek
Ideal BnB Oda Manzaraları
Ideal BnB Oda Manzaraları
Image More +61 fotoğraf
Ideal BnB
1262 Rte de la Colle , Saint-Paul-de-Vence

Saint-Paul-de-Vence bölgesindeki Ideal BnB konaklamanızda, Promenade des Anglais ve Saint-Paul-de-Vence Tarihi Kenti ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Croisette Sahil Gezi Yolu ile 17,7 mi (28,5 km) ve CAP 3000 Alışveriş Merkezi ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Ideal BnB misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 48-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Romantic
Romantic Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit
Superior
Superior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x