ICV SleepWell

Vendsyssel, Vra
ICV SleepWell Genel
ICV SleepWell Öne Çıkan Resim
ICV SleepWell Dış Mekan
ICV SleepWell Dış Mekan
ICV SleepWell Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
ICV SleepWell
17 Stadionvej Vendsyssel, Vra

Vra bölgesindeki ICV SleepWell misafirlere Vrejlev Kloster ve Borglum Manstır Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Metropol Alışveriş Merkezi ile 14,5 km (9 mil) ve Vendsyssel Kunstmuseum ile 15 km (9,3 mil) mesafede.

ICV SleepWell misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Dört Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x