Icon Hotel Apartments

Dubai Sahili
Icon Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Icon Hotel Apartments Dış Mekan
Icon Hotel Apartments Yerinde Yemek
Icon Hotel Apartments Yerinde Yemek
Icon Hotel Apartments Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Icon Hotel Apartments
Al Muteena Street , Dubai Sahili

Icon Hotel Apartments size Dubai (Deira) bölgesinde, Dubai World Trade Centre ve Gold Souk ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Dubai Alışveriş Merkezi ile 8,2 mi (13,3 km) ve Burj Khalifa ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Executive
Executive Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Süit, Şehir Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x