Ibusuki Phoenix Hotel

Kyushu, Ibusuki
Ibusuki Phoenix Hotel Genel
Ibusuki Phoenix Hotel Genel
Ibusuki Phoenix Hotel Genel
Ibusuki Phoenix Hotel Genel
Ibusuki Phoenix Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
Ibusuki Phoenix Hotel
4320, Junicho Kyushu, Ibusuki

Ibusuki Phoenix Hotel konaklamanızda Ibusuki bölgesinde, okyanus kıyısında, İbusuki Arkeoloji Müzesi ve Saraku Kum Kaplıcaları ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Chiringashima ile 6,7 km (4,1 mi) ve Kagoshima Çiçek Parkı ile 9,1 km (5,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

146 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kaplıca ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda
Room
Oda (Maisonette)
Room
Traditional Oda (Japanese Style, Deluxe)
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x