Iblaresort Boutique Hotel

Sicilya Güney Sahili, Ragusa
Iblaresort Boutique Hotel Genel
Iblaresort Boutique Hotel Genel
Iblaresort Boutique Hotel Dış Mekan
Iblaresort Boutique Hotel Dış Mekan
Iblaresort Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +58 fotoğraf
Iblaresort Boutique Hotel
Via Del Mercato 105 Sicilya Güney Sahili, Ragusa

Iblaresort Boutique Hotel konaklamanızda, Ragusa merkezinde, Santa Maria dell'Itria Kilisesi ve Chiesa di Santa Maria delle Scale ile yakın mesafede olacaksınız. Bu konak otel Palazzo Arezzo Di Trifiletti ile 0,7 km (0,5 mil) ve Kubbeli St. George Kilisesi ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Duplex)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Ek Bina
Room
Junior Suite with balcony
Room
Süit, Jakuzi
Room
Design Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe room with double bed or 2 single beds with balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x