Ibiza Sun Apartments

Sant Jordi de Ses Salines
Ibiza Sun Apartments Genel
Ibiza Sun Apartments Genel
Ibiza Sun Apartments Genel
Ibiza Sun Apartments Genel
Ibiza Sun Apartments Genel
Image More +42 fotoğraf
Ibiza Sun Apartments
C/Deessa Tanit 21, Playa d'en Bossa , Sant Jordi de Ses Salines

Sant Josep de sa Talaia bölgesindeki Ibiza Sun Apartments misafirlere deniz kıyısında, Bossa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dalt Vila ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Playa de Talamanca ile 6,6 km ve Marina Botafoch ile 6,9 km mesafede.

Pool Bar misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu Beaux Arts stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Sant Josep de sa Talaia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x