Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel

Xi'an
Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel Genel
Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel Genel
Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel Öne Çıkan Resim
Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel Dış Mekan
Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel
Renhouzhuang South Road Beilin District , Xi'an

Xi'an (Xincheng) bölgesindeki Ibis Xian Xingqing Palace Park Hotel misafirlere Air Force Medical University ve Xijing Hospital ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel TangBo Art Museum ile 1,4 mi (2,2 km) ve Wang Ji Temple ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için 餐厅 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 97 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LCD televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ücretli su parkı gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x