Ibis Wuxi Xihui Park

Doğu Çin, Wuxi
Ibis Wuxi Xihui Park Öne Çıkan Resim
Ibis Wuxi Xihui Park İç Mekan
Ibis Wuxi Xihui Park İç Mekan
Ibis Wuxi Xihui Park Yerinde Yemek
Ibis Wuxi Xihui Park Oda
Ibis Wuxi Xihui Park
No. 27 Huihe Road, Binhu District Doğu Çin, Wuxi

Ibis Wuxi Xihui Park misafirlere Wuxi (Bin Hu District) bölgesinde, Xihui Parkı (Doğu Kapısı) ve Huishan Old town ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Center 66 Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Wuxi Grand Orient Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Ibis Wuxi Xihui Park misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 99 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde oda hizmetçisi/belboy var.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Wuxi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x