Ibis Taicang Center Plaza hotel

Suzhou
Ibis Taicang Center Plaza hotel Öne Çıkan Resim
Ibis Taicang Center Plaza hotel Dış Mekan
Ibis Taicang Center Plaza hotel Dış Mekan
Ibis Taicang Center Plaza hotel Dış Mekan
Ibis Taicang Center Plaza hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Ibis Taicang Center Plaza hotel
No.114 RenMin South Road Taican , Suzhou

Ibis Taicang Center Plaza hotel konaklamanızda Suzhou bölgesinde, Haitian Temple ile 9,1 km (5,7 mi) ve Nanguang Temple ile 12 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Wu Xing Tapınağı ile 13,8 km (8,6 mil) ve Şanghay Uluslararası Yarış Pisti ile 19 km (11,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x